Vejen som arbejdsplads - Certifikat

Når vi bevæget os rundt på vejen, enter som fodgængere, cyklister eller bilister, forventer vi at vores vej er sikker. Men hvad med dem, der arbejder på vejen? Deres sikkerhed er ligeså vigtig. Hos Uddannelsescenter Holstebro forstår vi denne betydning og tilbyder derfor et intensivt kursus, der ikke kun øger sikkerheden, men også gør vejarbejdet mere effektivt.

Vejarbejde handler ikke kun om at lægge asfalt eller reparere huller. Det drejer sig også om at sikre, at alle er trygge - både arbejdere og vejbrugere. Med dette kursus får du de færdigheder, der er nødvendige for at skabe et trygt og effektivt arbejdsmiljø på vejen. 
Mens kurset er skræddersyet til markpersonale hos entreprenører og ledningsejere, kan det også være værdifuldt for projektledere, bygherrer og alle dem, der ønsker at forstå, hvordan man sikkert navigerer i det komplekse miljø af vejarbejde.
Mens korrekt skiltning er afgørende, lærer du også at forstå de bagvedliggende risici og hvordan man bedst kan forhindre potentielle farer. Ved at kombinere teori med praktiske eksempler, sørger vi for, at du forlader kurset med en solid forståelse og evnen til at anvende din viden i praksis.

Gennem kurset vil du blive bekendt med de aktuelle regler og retningslinjer, der er fastsat af Vejdirektoratet. Dette sikre, at du ikke kun opretholder en høj standard for sikkerhed, men også at du er i overensstemmelse med de love, der styrer vejarbejde.

Husk, at uddannelsen skal gennemføres med 5 års interval j.fr. Vejdirektoratets Instruks for råden over vejareal.